Over mij

Hallo!

Mijn naam is Laura van de Westerlo en ik ben geboren in het jaar 1995. Ik ben woonachtig te Eindhoven en in mijn vrije tijd lees ik graag boeken, ben ik aan het schilderen of muziek aan het maken, sport ik en spendeer ik tijd met mijn familie, vrienden en hond! Ik hou van buiten zijn en ben een actief persoon. Mensen omschrijven mij voornamelijk als sociaal, behulpzaam en altijd bereid om voor anderen de handen uit de mouwen te steken.

Over mijn loopbaan:

Ik heb van 2012 tot 2016 de Bachelor opleiding Human Resource Management gevolgd, waarin ik ben afgestudeerd. Na het afronden van deze studie, ben ik de cursus Meeting and Event Planning gaan volgen in Californië.

Nadat ik thuis kwam uit Californië, ben ik 2 jaar werkzaam geweest in de HR branche. Ik heb gewerkt als intercedent en account manager en heb onder andere sollicitatie trainingen gegeven op verschillende hogescholen.

Na deze tijd gewerkt te hebben in de HR branche, kwam ik er achter dat mijn hart veel meer lag (en ligt) bij het vrijwilligerswerk dat ik bij de stichting Help-Us-Aut verricht. Zodoende ben ik begonnen aan een nieuwe Master opleiding, Pedagogische Wetenschappen, aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Deze heb ik in 2022 afgerond.

Tot slot, omdat mijn passie ligt bij het helpen van mensen, ben ik in 2013 bestuurslid, secretaris en begeleider van en bij de stichting Help-Us-Aut geworden (zoals hierboven vernoemd). De stichting richt zich op het integreren van mensen met autisme in onze samenleving. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan een kijkje op de website: www.helpusaut.nl.

Ik onderscheid mij door mijn leeftijd. Omdat ik 27 jaar oud ben sta ik dicht bij de jongvolwassenen, die mijn cliënten zijn. Tevens heb ik al ruim 8 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met autisme. Daarnaast heb ik een broer van 29 jaar met autisme, dus eigenlijk ben ik al 27 jaar ervaringsdeskundige.

Om mijn CV in te zien, klik hier.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Met REACHING AUTismebegeleiding bied ik onder andere begeleiding op het gebied van sociaal emotionele redzaamheid, zelfstandig wonen en/of hulp op school of op je werk. Ook geef ik, op 1 op 1 basis, sollicitatiehulp en op de woensdagen geef ik dagbesteding aan een groep jongvolwassenen met autisme op het gebied van creatief design.

Alles wat ik doe is gebaseerd op een vertrouwensband welke ik belangrijk vind om met jou op te bouwen. Ik geef persoonlijke begeleiding en ben erg betrokken met de personen waar ik mee werk. Ik zal mij volledig inzetten om samen met jou een fijne omgeving te creëren en jouw doelen te behalen en verwacht dan ook eerlijkheid en oprechtheid van jou terug.